Influencer Zoekmachine

Flori Online Marketing voerde verschillende essentiële werkzaamheden uit voor de Influencer Zoekmachine, waaronder het regelmatig bijwerken en optimaliseren van de website, het beheren van diverse social media accounts, het verzorgen van de e-mailmarketing, het bevorderen van de zichtbaarheid van influencers en het uitlichten van de succesverhalen. Hierdoor werd de online aanwezigheid van de Influencer Zoekmachine geoptimaliseerd en bleven de aangesloten influencers goed geïnformeerd en betrokken bij het platform.

Nieuwsbrief van de Influencer Zoekmachine

De Influencer Zoekmachine beschikte al over een mooie website tijdens de start van onze samenwerking. Desondanks hechten we veel waarde aan het actueel houden van de website, en deze taak werd uitgevoerd door Flori Online Marketing. We voerden periodiek wijzigingen door in de teksten en in de pagina-indeling, voegden nieuwe content toe en benadrukten recente samenwerkingen. Dit alles met het oog op het optimaliseren van de website en het versterken van de online aanwezigheid.

Daarnaast namen we het beheer van de social media-accounts van de Influencer Zoekmachine voor onze rekening, waaronder Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn. Op Instagram en Facebook werden influencers, nieuwe projecten en succesvolle samenwerkingen uitgelicht. Daarnaast deelden we korte video's van straatinterviews en vergaderingen, die we ook op TikTok publiceerden. Op LinkedIn presenteerden we zakelijke updates en deelden we de resultaten van geslaagde samenwerkingen.

Onze werkzaamheden bestonden ook uit het verzorgen van de e-mailmarketing voor de Influencer Zoekmachine. Dit omvatte het informeren van alle aangesloten influencers over nieuwe kansen op het platform, het benadrukken van succesverhalen via e-mail en het aanmoedigen van influencers om hun profielen volledig in te vullen. Tot slot boden we waardevolle tips van experts in deze nieuwsbrieven. Zo bleef de Influencer Zoekmachine online in de schijnwerpers staan, en werden influencers optimaal ondersteund.

Social media profielen van de Influencer Zoekmachine